Antwerp benadeeld? “Elke week iets” – VoetbalNieuws.be

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


VoetbalNieuws.be

Antwerp benadeeld? "Elke week iets"
VoetbalNieuws.be
Royal Antwerp FC kende geen al te beste start in eerste klasse B. De Great Old boekte een magere 5 op 12. Volgens Mamatou N'Diaye is dat niet enkele de schuld van de ploeg. "We kregen vaak niet waar we recht op hadden. En daar was de scheidsrechter …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Antwerp benadeeld? “Elke week iets” – VoetbalNieuws.be

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


VoetbalNieuws.be

Antwerp benadeeld? "Elke week iets"
VoetbalNieuws.be
Royal Antwerp FC kende geen al te beste start in eerste klasse B. De Great Old boekte een magere 5 op 12. Volgens Mamatou N'Diaye is dat niet enkele de schuld van de ploeg. "We kregen vaak niet waar we recht op hadden. En daar was de scheidsrechter …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!