Fietser (75) kritiek na aanrijding met bromfiets – Gazet van Antwerpen


Gazet van Antwerpen

Fietser (75) kritiek na aanrijding met bromfiets
Gazet van Antwerpen
Op het kruispunt van de Heuvelstraat en de Provinciesteenweg in Boechout is het donderdagmiddag tot een aanrijding tussen een fietser en een bromfiets gekomen. De fietser kwam daarbij lelijk ten val en verkeert volgens de politie in levensgevaar.

en meer »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Fietser (75) kritiek na aanrijding met bromfiets – Gazet van Antwerpen


Gazet van Antwerpen

Fietser (75) kritiek na aanrijding met bromfiets
Gazet van Antwerpen
Op het kruispunt van de Heuvelstraat en de Provinciesteenweg in Boechout is het donderdagmiddag tot een aanrijding tussen een fietser en een bromfiets gekomen. De fietser kwam daarbij lelijk ten val en verkeert volgens de politie in levensgevaar.

en meer »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer