Na voetbal nu ook dans op de Bosuil – Gazet van Antwerpen

Na voetbal nu ook dans op de Bosuil
Gazet van Antwerpen
Dans in de Bosuil? Het is geen grap. In 2015 startte voetbalclub Royal Antwerp FC met voetbalkampen voor kinderen. Dat bleek een groot succes. De club start nu ook met danskampen, voor kinderen die het niet meteen op voetbal begrepen hebben.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Na voetbal nu ook dans op de Bosuil – Gazet van Antwerpen

Na voetbal nu ook dans op de Bosuil
Gazet van Antwerpen
Dans in de Bosuil? Het is geen grap. In 2015 startte voetbalclub Royal Antwerp FC met voetbalkampen voor kinderen. Dat bleek een groot succes. De club start nu ook met danskampen, voor kinderen die het niet meteen op voetbal begrepen hebben.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer