Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Na voetbal nu ook dans op de Bosuil – Gazet van Antwerpen

Na voetbal nu ook dans op de Bosuil
Gazet van Antwerpen
Dans in de Bosuil? Het is geen grap. In 2015 startte voetbalclub Royal Antwerp FC met voetbalkampen voor kinderen. Dat bleek een groot succes. De club start nu ook met danskampen, voor kinderen die het niet meteen op voetbal begrepen hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Na voetbal nu ook dans op de Bosuil – Gazet van Antwerpen

Na voetbal nu ook dans op de Bosuil
Gazet van Antwerpen
Dans in de Bosuil? Het is geen grap. In 2015 startte voetbalclub Royal Antwerp FC met voetbalkampen voor kinderen. Dat bleek een groot succes. De club start nu ook met danskampen, voor kinderen die het niet meteen op voetbal begrepen hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.