“Graag seizoen zonder verliespunt” – Het Nieuwsblad


Het Nieuwsblad

“Graag seizoen zonder verliespunt”
Het Nieuwsblad
In de topper werd eerste achtervolger Royal Antwerp 1 met 1-7 ingeblikt. Zo telt Hebad twee twee wedstrijden voor het einde van de competitie vijf punten voorsprong op de naaste achtervolger en verzekerde de jonge Heusdense falanx zich van promotie …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
“Graag seizoen zonder verliespunt” – Het Nieuwsblad


Het Nieuwsblad

“Graag seizoen zonder verliespunt”
Het Nieuwsblad
In de topper werd eerste achtervolger Royal Antwerp 1 met 1-7 ingeblikt. Zo telt Hebad twee twee wedstrijden voor het einde van de competitie vijf punten voorsprong op de naaste achtervolger en verzekerde de jonge Heusdense falanx zich van promotie …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer