Opnieuw verandering in technische staf Antwerp – Voetbalkrant

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Voetbalkrant

Opnieuw verandering in technische staf Antwerp
Voetbalkrant
In een persbericht verwelkomt Antwerp het nieuwe lid van de technische staf. "Frédéric Renotte is drietalig en staat te popelen om erin te vliegen bij de Great Old. Deze voormiddag stond hij voor het eerst op het trainingsveld aan de zijde van De Decker.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Opnieuw verandering in technische staf Antwerp – Voetbalkrant

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Voetbalkrant

Opnieuw verandering in technische staf Antwerp
Voetbalkrant
In een persbericht verwelkomt Antwerp het nieuwe lid van de technische staf. "Frédéric Renotte is drietalig en staat te popelen om erin te vliegen bij de Great Old. Deze voormiddag stond hij voor het eerst op het trainingsveld aan de zijde van De Decker.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!