Aanvaller William Owusu krijgt weer zijn kans: “Voor Antwerp liet ik Turkse … – Gazet van Antwerpen

Aanvaller William Owusu krijgt weer zijn kans: “Voor Antwerp liet ik Turkse …
Gazet van Antwerpen
Met die gedachte zakt Antwerp vanavond af naar Lierse. Na de zege tegen Union hoopt de Great Old de weg naar boven verder te zetten op het Lisp. Ook William Owusu moet daarbij helpen. De spits ziet na een lange lijdensweg eindelijk weer licht aan het …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Aanvaller William Owusu krijgt weer zijn kans: “Voor Antwerp liet ik Turkse … – Gazet van Antwerpen

Aanvaller William Owusu krijgt weer zijn kans: “Voor Antwerp liet ik Turkse …
Gazet van Antwerpen
Met die gedachte zakt Antwerp vanavond af naar Lierse. Na de zege tegen Union hoopt de Great Old de weg naar boven verder te zetten op het Lisp. Ook William Owusu moet daarbij helpen. De spits ziet na een lange lijdensweg eindelijk weer licht aan het …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!