Antwerp slaat eindelijk toe: speler van Belgische topclub wordt de eerste … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Antwerp slaat eindelijk toe: speler van Belgische topclub wordt de eerste
Voetbalkrant
Royal Antwerp FC is in actie geschoten op de transfermarkt. Enkele weken voor de start van de competitie heeft de Great Old zijn eerste aanwinst zo goed als beet. Antwerp gaat zich versterken met Corentin Fiore, meldt Het Nieuwsblad. De neoLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Antwerp slaat eindelijk toe: speler van Belgische topclub wordt de eerste … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Antwerp slaat eindelijk toe: speler van Belgische topclub wordt de eerste
Voetbalkrant
Royal Antwerp FC is in actie geschoten op de transfermarkt. Enkele weken voor de start van de competitie heeft de Great Old zijn eerste aanwinst zo goed als beet. Antwerp gaat zich versterken met Corentin Fiore, meldt Het Nieuwsblad. De neoLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!