Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Leeds United en Eupen vangen bot bij Beerschot Wilrijk – Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages (persbericht)


Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages (persbericht)

Leeds United en Eupen vangen bot bij Beerschot Wilrijk
Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages (persbericht)
Gazet van Antwerpen weet dat KAS Eupen een stevig bod heeft gedaan op Joren Dom, die een jaar geleden overkwam van grote rivaal Royal Antwerp FC, maar Beerschot heeft aangegeven dat Dom niet te koop is. Hij kan een transfer naar Eerste Klasse A …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *