Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Buitenland kijkt met open mond naar Belgen: “Een koninklijke prestatie”

De Rode Duivels hebben grote indruk weten te maken met de 5-2 winst tegen Tunesie. Buitenlandse media schrijven allemaal vol lof over de prestaties van het Belgische elftal.

“Lukaku en België zitten in een grootse vorm”, titelt France Football dan weer. “Oké, België heeft nog niet tegen de sterkste voetballanden gespeeld en Panama en Tunesië verdedigden niet feilloos, maar het aanvalsspel van de Belgen is zeker het beste dat we al op dit WK gezien hebben.” De aanvallende kracht van ons land maakte ook in Italië indruk. “Met zo’n aanval is niets uitgesloten voor het België van Roberto Martinez”, schrijft Corriere dello Sport.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Bild verwijst naar de aanwezigheid van Koning Filip in de tribunes in zijn beoordeling van de Duivels. “Een koninklijke prestatie”, oordelen zij. De Duitsers zien in België ook een favoriet voor de wereldtitel, net als AS. “De Belgen zijn het beu om eeuwige beloften te zijn. De zege tegen Tunesië bevestigt hun status als één van de grootste kandidaten voor de eindzege. De ploeg van Roberto Martinez speelt opwindend voetbal”, klinkt het daar.

Het bericht Buitenland kijkt met open mond naar Belgen: “Een koninklijke prestatie” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *