Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club krijgt goed nieuws uit Turkije: verdediger wordt op transferlijst gezet’

Club Brugge heeft zich al aardig versterkt met het oog op komend seizoen, maar toch liggen er nog enkele belangrijke dossiers op tafel. Blauw-Zwart zou graag Matej Mitrovic defenitief overnemen van Besiktas en dat dossier lijkt de goede kant op te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Club krijgt goed nieuws uit Turkije: verdediger wordt op transferlijst gezet’

Club Brugge heeft zich al aardig versterkt met het oog op komend seizoen, maar toch liggen er nog enkele belangrijke dossiers op tafel. Blauw-Zwart zou graag Matej Mitrovic defenitief overnemen van Besiktas en dat dossier lijkt de goede kant op te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *