Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

OPVALLEND: Bizarre regel bepaalt mogelijk over groepswinst Duivels (WTF!)

Door de 6-1 zege van Engeland vanmiddag op Panama hebben ze nu in de groep dezelfde hoeveelheid punten en hetzelfde doelsaldo als de Rode Duivels. Mogelijk moet straks een bizarre regen bepalen wie er de groep wint.

Of met andere woorden wie er tweede wordt, want dat kan mogelijk een pak gunstiger zijn voor het verdere verloop van het tornooi. In ieder geval vatten de twee ploegen de slotwedstrijd aan met een gelijk aantal punten, hetzelfde aantal doelpunten én hetzelfde doelsaldo. In geval van een gelijkspel zou dus het fair-play-klassement moeten bepalen wie als eerste van de groep doorstoot.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

In dat klassement, opgemaakt met strafpunten op basis van gele en rode kaarten, staan de Engelsen momenteel op kop met één strafpunt minder. Maar als zij één gele kaart meer pakken, dan staan beide ploegen ook daarin gelijk. In dat geval zal de groepswinnaar aangeduid worden door middel van … loting.

Het bericht OPVALLEND: Bizarre regel bepaalt mogelijk over groepswinst Duivels (WTF!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *