Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

“Achterin is het een gatenkaas bij Rode Duivels”

De Rode Duivels wonnen hun eerste twee wedstrijden van Panama en Tunesie maar donderdag staat er een zwaardere tegenstander op het programma. Ze treden dan namelijk aan tegen Engeland. De Nederlandse journalist Valentijn Driessen plaatst de Belgische fans opnieuw met twee voeten op de grond.

Valentijn Driessen voetbaljournalist bij de populaire krant De Telegraaf en voetbaltalkshow Voetbal Inside. “Die 5-2 zegt helemaal niks. Tunesië stelt immers niks voor. In de eerste match behaalden de Belgen ook al een grote uitslag tegen Panama, maar dat is samen met Tunesië het slechtste land op dit WK”, aldus Driessen tegenover Voetbal Inside.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Er lopen nog wel een paar heel slechte tegenstanders rond, maar ik denk dat de Belgen verblind worden door deze uitslagen. Ze denken echt dat ze zo gaan kunnen blijven voetballen op een WK.”

“Nou, achterin is het gewoon een gatenkaas. In de defensie heeft België geen snelheid met Vertonghen, Alderweireld, en Bokata (sic). Bij Twente is hij mislukt en hier staat hij gewoon op een WK: het kan verkeren. Maar met die drie achterin zal het niet lukken tegen grote landen. Ik denk dat België de tweede ronde zal halen, maar dan zal het wel over zijn.”

Het bericht “Achterin is het een gatenkaas bij Rode Duivels” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *