Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Luciano Spalletti: “Nainggolan is schakel die ontbrak”

Internazionale-trainer is in zijn nopjes met de komst van Radja Nainggolan. Volgens hem is Nainggolan de missende schakel op het middenveld van de Italiaanse grootmacht.

Tegenover het medium Sky Sports Italia zegt de oefenmeester: “Hij zal voor de nodige vonk zorgen. Hij kan het hier goed doen. Het ligt in zijn karakter om te strijden op het veld tegen elke tegenstander. Hij is een ninja en geen samoerai. Hij kan tegen iedereen vechten.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“De band die ik met hem heb, was niet doorslaggevend. Hij heeft voor Inter gekozen. Dat is een belangrijk teken. Hij heeft al vaak tegen Inter gespeeld en hij heeft de liefde van de fans gezien. We hebben de meest ervaren fans in de Serie A, fans die altijd trouw op post zijn en die zelfs na een zware nederlaag applaudiseren. Het zijn fans die het harde werk van spelers echt appreciëren. Dat is belangrijk voor voetballers.”

Het bericht Luciano Spalletti: “Nainggolan is schakel die ontbrak” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *