Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BREAKING: “Als België het WK wint, stoppen meerdere Rode Duivels”

Mochten de Rode Duivels aan het eind van het WK met de wereldcup in de hand staan dan zullen een aantal spelers gaan afzwaaien. Marouane Fellaini zei vooraf het WK dat dit zijn laatste kunstje zou zijn, maar nu lijkt hij daar iets op terug te komen.

“We zullen dat na het WK bekijken, mijn beslissing is nog niet definitief”, stelt Fellaini op de persbabbel voor Engeland-België. “We kijken eerst naar dit WK. Stoten we ver door of niet? Ik ga pas een beslissing nemen naar het WK.”

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

“Maar ik ben nu dertig. Binnen vier jaar zal ik op het volgende WK al een zekere leeftijd hebben. Er zijn veel getalenteerde jongeren die kunnen doorbreken en bij een grote club gaan voetballen.”

Of de kans groter is dat hij Rode Duivel blijft als België de finale haalt? Daar had Fellaini een duidelijk antwoord op: “Als we het WK winnen, stop ik meteen. Dan zullen er nog veel spelers zijn die stoppen.”

 

Het bericht BREAKING: “Als België het WK wint, stoppen meerdere Rode Duivels” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *