Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BREAKING: FIFA waarschuwt de Rode Duivels

Aanstaande donderdag staat het laatste duel van de Rode Duivels in de groep op het programma. Tegenstander is dan Engeland. Beide landen staan op zes punten en hebben ook hetzelfde doelsaldo. Bij een gelijkspel kijkt de FIFA naar de Fair Play-punten. Wie het hoogste aantal gele en rode kaarten pakt, eindigt als tweede.

Minder ver reizen en wellicht ook een – op papier – makkelijkere tegenstanders in de kwart- en halve finales. De Rode Duivels zouden best een goede zaak kunnen doen als ze na Engeland eindigen. Bij The Three Lions kunnen ze ook in die richting denken.

De Engelsen pakten twee gele kaarten, België drie. Volgens de huidige stand zijn Eden Hazard en zijn ploegmaten de nummer twee in groep G.
De Britse krant The Times meldt dat de FIFA streng zal toezien. Spelers die uit zijn op een gele kaart zouden extra bestraft worden met een schorsing, op basis van het artikel 57. Een verwittigd man is er twee waard!

Het bericht BREAKING: FIFA waarschuwt de Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *