Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BREAKING: ‘Robert Martinez gooit elftal overhoop: zelfs Leander Dendoncker mogelijk in basis’

Bondscoach Roberto Martinez denkt er serieus over na om met een heel ander team ten tonele te komen in de wedstrijd tegen Engeland van aanstaande donderdag. Dit om wat vaste basisspelers rust te geven. Hij sloot zelfs niet uit dat hij zijn hele elftal zal vervangen.

Meunier, De Bruyne en Vertonghen zullen vanwege hun gele kaart al zeker niet spelen, maar mogelijk gooit Martinez zijn volledige elftal overhoop. “Het is een optie om elke speler te vervangen. Ik wil alle 23 spelers de kans geven”, liet hij maandag nog verstaan. In dat geval zou Mignolet nog eens plaatsnemen tussen de palen. Achterin keren Vermaelen en Kompany terug, maar zij zullen niet allebei starten. Boyata zou dus mogen blijven staan, hij is namelijk de grootste kanshebber om in de volgende ronde zijn plaats aan één van die twee te verliezen.

Dendoncker zou volgens Het Nieuwsblad zijn WK-debuut kunnen maken. Dat Chadli Meunier zal vervangen staat ook al zo goed als vast, terwijl Januzaj mogelijk de flank van Carrasco voor zijn rekening neemt. Dembélé is de beoogde vervanger van De Bruyne, Fellaini zou zijn ex-ploegmaat Witsel moeten aflossen.

In dat geval zou Tielemans iets hoger moeten gaan spelen, tegen Tunesië verving hij Mertens alvast met verve. Thorgan Hazard tot slot, moet zijn grote broer doen vergeten en Bat

Het bericht BREAKING: ‘Robert Martinez gooit elftal overhoop: zelfs Leander Dendoncker mogelijk in basis’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *