Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: Vincent Kompany en Thomas Vermaelen fit, nieuw zorgenkind bij Belgen

Er heerst optimisme bij de Rode Duivels over Vincent Kompany en Thomas Vermaelen. Beide spelers trainen weer mee met de selectie en lijken weer inzetbaar voor de equipe van Roberto Martinez. Waar het met beide verdedigers weer beter gaat zijn er wel enige zorgen omtrend Romelu Lukaku.

Ploegmaat Jan Vertonghen beweerde van geen blessure te weten, maar volgens analist Gilles De Bilde is de schade mogelijk toch groter dan verwacht. Binnen de komende 48 uur zou alvast beslist worden over zijn speelkansen tegen Engeland, de kans dat hij dan in actie zal komen is echter miniem.

Het bericht BREAKING: Vincent Kompany en Thomas Vermaelen fit, nieuw zorgenkind bij Belgen verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *