Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Duitse bond grijpt fors in na incident met Zweden

Duitsland won in extremis van Zweden door in de laatste minuut een vrije trap te benutten. De goal kwam van de voet van Tony Kroos. Na die zege kwam het immers tot een conflict met de Zweedse delegatie. Teamleider Georg Behlau en Ulrich Voigt gingen daarbij hun boekje te buiten worden nu verbannen uit het basiskamp.

Het duo is per direct op non-actief gezet door de DFB. Het gaat om een beslissing voor onbepaalde tijd. Ook de wereldvoetbalbond FIFA is een onderzoek gestart naar beide heren, die zich misdroegen tijdens de WK-wedstrijd tegen Zweden.

Het tweetal zou de winnende goal van Toni Kroos voor de Zweedse bank hebben gevierd. Dat leidde tot grote frustratie bij de tegenstander. De Duitse voetbalbond bood al persoonlijke en openbare excuses aan, maar nu is dus ook overgegaan tot een sanctie.

Het bericht Duitse bond grijpt fors in na incident met Zweden verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *