Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Rode Duivel: “Ik wist niet wie Johan Cruijff was”

Johan Cruijff staat bekend als één van de beste voetballers die de wereld ooit heeft gehad. Toch kon Rode Duivel Adnan Januzaj hem niet. Toen Januzaj al bij Manchester United speelde, vergeleek toenmalig manager David Moyes hem met de ex-speler van FC Barcelona en Ajax. Januzaj komt met een schokkende bekentenis in Humo.

“David Moyes vond dat ik op hem leek vanwege mijn rust aan de bal en gemak waarmee ik mij uit moeilijke situaties bevrijd. Toen hij dat zei, wist ik niet wie Johan Cruijff was, dus ben ik filmpjes van hem gaan opzoeken. Toen zag ik het: we lijken inderdaad op elkaar.”

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

Januzaj brak niet door bij Manchester United en uitleenbeurten aan Borussia Dortmund en Sunderland waren geen succes. Bij Real Sociedad kende hij weer een goed seizoen, waardoor de ex-speler van Anderlecht werd opgeroepen voor het WK.

Het bericht Rode Duivel: “Ik wist niet wie Johan Cruijff was” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *