Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Roberto Martinez bevestigt: “De match tegen Engeland komt voor hem te vroeg”

Morgen staat er voor de Rode Duivels alleen de groepswinst op het spel. De kans is dan ook groot dat Roberto Martinez meet veel wijzigingen op de proppen gaat komen. Een aantal dingen gaf de oefenmeester alvast prijs.

Zo bevestigde de bondscoach dat Roberto Martinez zeker niet in actie zal komen. “Lukaku zal vandaag niet trainen. Hij is nog aan het herstellen van een trap tegen Tunesië. De match tegen Engeland komt te vroeg, maar daarna moet hij fit geraken”, tekende Het Nieuwsblad op.

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

Hij gaf daarnaast ook één naam uit zijn basiselftal prijs. “Ik ga niet wisselen van keeper. Ik geloof in Mignolet en ook in Casteels. Simon was de man van de match in zijn laatste wedstrijd. Maar de keeper moet matchritme behouden. Ik wil daar continuïteit en vertrouwen blijven geven. Voor de veldspelers is dat anders.” Thibaut Courtois staat dus zeker tussen de palen tegen Engeland.

Het bericht Roberto Martinez bevestigt: “De match tegen Engeland komt voor hem te vroeg” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *