Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Rode Duivels hoeven ook deze Engelse sterkhouder niet te vrezen’

Morgen treden de Rode Duivels aan tegen Engeland. Beide ploegen zijn al geplaatst voor de volgende ronde dus ze spelen om de groepswinst. De kans is daarom groot dat beide landen met een B-elftal gaan aantreden.

Bij de Engelsen was het bijvoorbeeld al duidelijk dat spelers als Lingard, Sterling, Young, Trippier en Kane wellicht rust zouden krijgen, maar The Sun weet dat nog een sterkhouder aan de kant zal blijven tegen de Rode Duivels. Ook Jordan Henderson zou er niet bij zijn.

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

De middenvelder van Liverpool stond telkens 90 minuten op het veld in de eerste twee wedstrijden, maar wordt nu gespaard. Zijn plaats zou ingenomen worden door Eric Dier, ploegmaat van Dembélé, Alderweireld en Vertonghen bij Tottenham.

Het bericht ‘Rode Duivels hoeven ook deze Engelse sterkhouder niet te vrezen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *