Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

STRAKS: Servie – Brazilie! Schrijf je nu in bij Unibet.BE en ontvang een welkomstbonus van 80euro!!

Straks staat de kraker tussen Brazilie en Servie op het programma. Beide landen kunnen zich gaan plaatsen voor de knockout-fase van het WK. Wil jij deze kraker op een nog intensere beleven? dan heeft Unibet.BE een leuke actie voor je. Wanneer je je nu bij hun inschrijft dan krijg je maar liefst een 200 % welkomstbonus gestort tot 80 euro! Dit wil zeggen stort 40 euro en ontvang dan 120 euro! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in misschien wel keiharde euro’s!

De notering van Unibet voor deze wedstrijd:

Servie wint: 7,60
Gelijkspel: 4,60
Brazilie wint: 1,48

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten? En hier je welkomstbonus van 80 euro voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 4,60= 368,00 euro kunnen pakken! Klik nu hier om je in te schrijven!

Het bericht STRAKS: Servie – Brazilie! Schrijf je nu in bij Unibet.BE en ontvang een welkomstbonus van 80euro!! verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *