Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Vier spelers dicht bij vertrek Club Brugge: “Geen geheim meer”

Club Brugge dreigt nog voor het begin van de competitie vier spelers kwijt te raken. Dit weet het medium Sport/Magazine te melden.

Stefano Denswil en Abdoulay Diaby werden immers al medewerking beloofd door het bestuur, al heerst er momenteel nog niet zoveel interesse in hun. In Anthony Limbombe dan weer wel, zo zouden naast Huddersfield nog enkele Premier League-clubs aan zijn mouw trekken. En Wesley Moraes heeft zijn zinnen gezet op SS Lazio, al ligt ook Galatasaray op vinkentouw.

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

Coach Ivan Leko bevestigt ook dat deze spelers hoogstwaarschijnlijk vertrekken, maar is niet van plan hun zomaar aan de kant te schuiven tot een doorbraak volgt. “Het is geen geheim dat sommige spelers een transfer willen doen, maar dat is meer een kwestie van het bestuur en van die spelers zelf. Als iemand op het trainingsveld is, betekent dat voor mij dat hij een speler van Club Brugge is en dan reken ik op hem. Is hij honderd procent, dan zal hij spelen. Anders zal hij niet spelen”, aldus de trainer tegenover S/VM

Het bericht Vier spelers dicht bij vertrek Club Brugge: “Geen geheim meer” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *