Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

“Zelfs met B-ploeg kunnen de Rode Duivels winnen tegen Engeland”

De kans is groot dat de Rode Duivels morgen aantreden met een gehele andere samenstelling. Maar is het wel zo verstandig om met een B-kern te gaan spelen tegen Engeland? Voormalig Rode Duivel Philippe Albert heeft vertrouwen in een goede afloop. “De wedstrijden tegen Panama en Tunesië moeten vertrouwen geven voor wat nu nog komen moet”, steekt Philippe Albert van wal bij Het Nieuwsblad.

“Deze generatie Rode Duivels moet in staat zijn om van Engeland. Welke spelers Martinez ook aan de aftrap brengt, er zal een ploeg staan met offensieve kwaliteiten.”

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

“Het is goed mogelijk dat zelfs een Belgische B-ploeg de wedstrijd tegen Engeland kan winnen. De Bruyne, Meunier en Vertonghen zullen zeker niet spelen, terwijl er nog vraagtekens staan achter Mertens, Hazard en Lukaku. Maar ondanks de wijzigingen zal er sowieso een sterke ploeg spelen.”

Het bericht “Zelfs met B-ploeg kunnen de Rode Duivels winnen tegen Engeland” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *