Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

SCHEMA!!! Rode Duivels kunnen deze ploegen treffen op weg naar halve finale

Vanavond spelen de Rode Duivels hun laatste groepswedstrijd tegen Engeland. Ze kunnen winnaar worden in de groep maar het lijkt toch verstandiger om tweede te worden. Over de de extra verplaatsingen en rustdagen die een tweede plaats met zich meepakken, is inmiddels genoeg gezegd en geschreven. Maar nu bijna alle poules gespeeld zijn krijgen we ook een goed beeld van welke tegenstander de Belgen kunnen treffen in hun tocht naar de halve finales en misschien zelfs meer.

Donderdag om iets voor zes kennen de Belgen ook hun mogelijke tegenstanders in de tweede ronde. Colombia kan zich nog plaatsen, maar indien er niets meer veranderd aan de stand in groep H stoot Japan door als groepswinnaar en Senegal als nummer twee.

facebook VANAVOND BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

In de kwartfinale wacht dan de winnaar van Brazilië-Mexico voor de ploeg die eerste eindigt in onze poule. De verliezer van het duel tussen België en Engeland, komt dan weer uit tegen de winnaar van de achtste finale tussen Zweden en Zwitserland. Wat betreft het sportieve lijkt tweede worden dus het beste, afwachten of de spelers daar ook zo over denken …

Het bericht SCHEMA!!! Rode Duivels kunnen deze ploegen treffen op weg naar halve finale verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *