Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Brazilie bibbert: “België is het sterkste team ter wereld”

In Brazilie kijken ze met respect naar het nationale team van Belgie. Ook de Belgen hebben veel respect voor de Equipe van de Brazilie.

Het Nieuwsblad stak zijn licht op bij het Braziliaanse O Dia: “De weg die Brazilië richting finale moet leiden, is niet de makkelijkste. Liefst drie andere ex-wereldkampioenen zitten in de tabelhelft van de Seleção: Uruguay, Frankrijk en Argentinië. Samen met Brazilië goed voor tien wereldtitels. En bovenop die kampioenen is er nog België, op dit moment een van de sterkste teams ter wereld. Een zesde wereldtitel wordt zeer gecompliceerd.”

Correio treedt hen daarin bij: “De mogelijke rivaal van Brazilië in de kwartfinales is aan een betere WK-campagne bezig: ze wonnen hun drie groepsmatchen en hebben de beste aanval van de hele competitie met negen goals. Bijgevolg beleven ze van alle teams de beste WK-campagne tot dusver.”

Het bericht Brazilie bibbert: “België is het sterkste team ter wereld” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *