Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Engelse pers erkennen: “De Belgische reserven waren gewoon beter”

Beide teams wilden gisteren eigen niet winnen maar toch waren het de Rode Duivels die het deden. Adnan Januzaj zorgde na 51 minuten voor de enige treffer. Het werd een ongemakkelijke avond.

“Waarom voelde het, wanneer Adnan Januzaj heerlijk scoorde tegen zijn voormalig Sunderland-ploegmaat Jordan Pickford, een beetje familiair aan? Een beetje ‘hier gaan we weer’? Een beetje alsof Engeland een kans had gemist om door te duwen tegen een Belgisch reserveteam, om de groep te winnen en de ‘feelgood’ factor zo te behouden tot na een alweer zomers weekend?”, sakkeren ze bij de Daily Mail. “Waar ging alle speculatie rond Roberto Martínez, die zou willen dat zijn team verloor, over? Het leek zo niet vanavond. België was gewoon beter. Ze verdienden om te winnen”, erkennen ze wel.

facebook 1/8 FINALES OP HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN!! facebook

“Het geïmproviseerde elftal van Southgate werd verslaan door de verbluffende treffer van Januzaj, die ons veroordeelt tot een duel met Colombia. Engeland moest een nederlaag vermijden om de groep te kunnen winnen, maar verzuimde dit te doen. Ze stotterden op een manier die we van hen gewend zijn”, klonk het dan weer bij The Sun.

“We hebben misschien een owngoal gescoord”, vindt The Telegraph. “Engeland is afgegleden van een sensationele 6-1-zege tegen Panama tot een dynamiek brekende nederlaag tegen de reserven van België. Hou geen rekening met Brazilië of Mexico – reken af met het team voor jou. Onze basiself moet op hetzelfde niveau zijn van Colombia, maar we trekken nu naar Moskou met minder positieve energie en duidelijk lager in de Europese hiërarchie dan België.”

Het bericht Engelse pers erkennen: “De Belgische reserven waren gewoon beter” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *