Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

WTF! Engeland-België ‘doorgestoken kaart’: “Was een krankzinnige actie”

Of de Rode Duivel zichzelf een plezier hebben gedaan met de groepswinst is nog maar de vraag. Het ziet ernaar uit dat ze sterkere tegenstanders gaan krijgen dan Engeland. De Engelsen konden zich dus in de handen wrijven met de nederlaag van donderdagavond. Iets waar bepaalde spelers ook duidelijk hun best voor deden.

Zo stelde de Nederlandse analist Hugo Borst vast dat een aantal Engelsen wel heel erg probeerden om niet te scoren, alsof ze expres wilden verliezen. Danny Welbeck bijvoorbeeld, kreeg de bal in een gevaarlijke positie in de zestien maar tikte hem prompt over de achterlijn. “Dat is heel ‘sportief’ en hij lacht ook, maar dit is natuurlijk een krankzinnige actie. Die wilden geen 1-1 maken, dat is overduidelijk. Achteraf moet dit toch geanalyseerd worden, want ik kan me voorstellen dat de spelers hier ook gemengde gevoelens aan over houden”, zei Borst bij de NOS.

facebook 1/8 FINALES OP HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN!! facebook

Engels bondscoach Gareth Southgate ontkende achteraf dat hij zijn ploeg bewust liet verliezen, maar kon toch niet wegsteken dat hij blij was met de nederlaag. “We willen onze wedstrijden winnen. Dus we zijn helemaal niet blij dat we verslagen zijn. Maar de wedstrijd in de knock-outfase is de grootste wedstrijd in een decennium voor ons, dus we moesten ervoor zorgen dat onze sleutelspelers rust kregen”, klonk het bij ITV.

Het bericht WTF! Engeland-België ‘doorgestoken kaart’: “Was een krankzinnige actie” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *