Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Lionel Messi krijgt nieuwe rol bij Argentinië tegen Frankrijk’

Vanmiddag staat Argentinie – Frankrijk op het programma in de 1/8 finales op het WK. Superster Lionel Messi mag dan aatreden op zijn geliefde plek als nummer negen.

Messi worstelde tijdens de groepsfase van het WK met zijn vorm. De aanvaller van FC Barcelona werd nauwelijks in stelling gebracht. Tegen Nigeria was er al een verandering waarneembaar door meer creativiteit aan het elftal toe te voegen en nu denkt bondscoach Jorge Sampaoli met een andere rol nóg meer uit Messi te kunnen halen. Dat meldt Olé.

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Sampaoli lijkt Gonzalo Higuain weer te slachtofferen na diens waardeloze optreden tegen Nigeria. Vermoedelijk kiest de bondscoach voor Cristian Pavón als aanvaller met Messi in de rol van valse spits. Argentinië hoopt op die manier gaten te creëren in de Franse achterhoede, al maakt de genoemde sportkrant bekend dat de beslissing pas op de wedstrijddag valt.

Het bericht ‘Lionel Messi krijgt nieuwe rol bij Argentinië tegen Frankrijk’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *