Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Onverwachte meevaller voor de Rode Duivels? “Dan kan dat een voordeel zijn”

Het is nog maar de vraag of de Rode Duivels zich een dienst hebben bewezen met de groepswinst in de poule. In de kwartfinales kunnen ze namelijk Brazilie treffen en moeten ze ook verder reizen.

“Elke verplaatsing die je moet maken is een nadeel”, bevestigt ook Bart Caubergh, fysiektrainer die vaak samenwerkt met Franky Vercauteren, aan Sporza. “”Reizen brengt vermoeidheid met zich mee en dat wil je net vermijden. Op een toernooi wil je optimale frisheid. We kunnen er wel van uitgaan dat de Duivels in andere omstandigheden dan wij reizen. Die omstandigheden zullen ideaal zijn, maar van hoteldeur naar hoteldeur kruipt er toch veel tijd in. Dat brengt altijd ongemakken met zich mee en dat is niet ideaal voor een voetballer. Maar de spelers zijn daar ook wel mee vertrouwd bij hun clubs.”

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Al kan er wel nog een onverwachte wending komen. “Na hun mogelijke halve finale hebben de Belgen een voordeel, want er zitten voor hen 4 dagen tussen de halve finale en de finale. En dan kunnen ze een thuiswedstrijd in Moskou voorbereiden. Het huidige nadeel kan richting de finale een voordeel zijn”, voorspelt Caubergh.

Het bericht Onverwachte meevaller voor de Rode Duivels? “Dan kan dat een voordeel zijn” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *