Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: Wissel in basisploeg Rode Duivels: “Moeten niet gek gaan doen”

Morgen staat de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Japan op het programma. Mogelijk gaan de Belgen spelen met een andere defensie.

De bondscoach kan immers opnieuw beschikken over Thomas Vermaelen en Vincent Kompany. Hun terugkeer gaat wellicht ten koste van Dedryck Boyata, die nochtans een goed tornooi aan het afwerken was. “Boyata heeft zeker in de laatste wedstrijd tegen Engeland getoond dat hij zijn mannetje kan staan. Maar we weten allemaal dat geen echte wedstrijd op WK-niveau was. Als je Vermaelen en Kompany achter de hand hebt moet je ook niet flauw doen”, stelt Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad.

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Want Vermaelen en Kompany blijven toch van een andere orde dan de sterkhouder van Celtic. “Je moet hun ervaring gebruiken en één van die twee opstellen, afhankelijk van hoe fit Kompany is. Boyata heeft het goed gedaan, heeft een goed tornooi gespeeld. Maar we moeten nu ook niet gek beginnen doen.”

Het bericht BREAKING: Wissel in basisploeg Rode Duivels: “Moeten niet gek gaan doen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *