Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

MAANDAG BELGIE – JAPAN! Winnen de Rode Duivels deze pot! Dan krijg je gewoon je inzet X10 terug! (ONGEKEND!!!)

Maandag spelen de Rode Duivels in de 1/8 finales op het WK in Rusland. Tegenstander is dan Japan. De eerste drie potjes in de poulefase werden allemaal gewonnen. De verwachting is dan ook dat de Duivels deze pot ook zullen winnen. Daarom pakt Unibet.BE uit met de volgende ongekende actie.

Dankzij de speciale actie van Unibet.be kunnen nieuwe klanten hun inleg maar liefst vertienvoudigd zien, indien ze tot maximum vijf euro inzetten. Met andere woorden: zet 5 euro in en ontvang 50 euro cash! De voorwaarden zijn erg simpel: registreer je via deze link, stort een bepaald bedrag via de eenvoudige en veilige stortingsmethodes en zet maximum vijf euro in op een overwinning van de Belgen, je quotering wordt automatisch x10.00.

Aarzel dus niet en registreer je nu op Unibet.be. Zo kan jij het WK van de Duivels meteen spannender beleven met een fraaie bonus!

Het bericht MAANDAG BELGIE – JAPAN! Winnen de Rode Duivels deze pot! Dan krijg je gewoon je inzet X10 terug! (ONGEKEND!!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *