Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

OPVALLEND: Vreemde uitspraak van bondscoch Roberto Martinez

De Rode Duivels traden tegen Engeland aan met geheel gewijzigd elftal. Het kwam het spel niet ten goede. “Dat zowel Engeland als België met een B-elftal aantraden, is een blamage. Winnen was voor de Rode Duivels geen prioriteit. Het bleek ook in een beschamende eerste helft”, aldus Jacques Sys in De Zondag. “Na de rust werd het iets beter.”

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

“Niettemin zelden een trainer gezien die zo lauw op een prachtige goal reageerde als Roberto Martinez op de treffer van Adnan Januzaj.” “Al zei de bondscoach achteraf dat je op de wereldbeker niet succesvol kan zijn door te hopen op een gemakkelijk pad. Hij verwees daarbij naar het EK van 2016. Een vreemde uitspraak in het licht van zijn eerdere overwegingen.”

Duitsland sneuvelde in de groepsfase. Portugal en Argentinië vlogen er in de achtste finales uit tegen Uruguay en Frankrijk. De Rode Duivels ontlopen Colombia en komen maandag tegen Japan uit. “Deze generatie krijgt nu een nieuwe kans om te zoeken naar zijn grenzen. Japan mag geen obstakel zijn. Brazilië, op voorwaarde dat het Mexico klopt, moet dan een ultieme test worden voor deze gouden generatie.”

Het bericht OPVALLEND: Vreemde uitspraak van bondscoch Roberto Martinez verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *