Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

KNALLER! Krijg 10X je inzet terug wanneer BELGIE straks wint van FRANKRIJK!! (STORT 5 en pak gewoon 50EURO!!!!)

Vanavond spelen de Rode Duivels in de halve finales op het WK in Rusland. Tegenstander is dan de grootmacht Frankrijk. De Rode Duivels zijn één van de kanshebbers om het WK te winnen en daar moet dus Frankrijk ook voor wijken. Unibet.BE pakt daarom uit met de volgende ongekende actie.

Dankzij de speciale actie van Unibet.be kunnen nieuwe klanten hun inleg maar liefst vertienvoudigd zien, indien ze tot maximum vijf euro inzetten. Met andere woorden: zet 5 euro in en ontvang 50 euro cash! De voorwaarden zijn erg simpel: registreer je via deze link, stort een bepaald bedrag via de eenvoudige en veilige stortingsmethodes en zet maximum vijf euro in op een overwinning van de Belgen, je quotering wordt automatisch x10.00.

Aarzel dus niet en registreer je nu op Unibet.be. Zo kan jij het WK van de Duivels meteen spannender beleven met een fraaie bonus!

Het bericht KNALLER! Krijg 10X je inzet terug wanneer BELGIE straks wint van FRANKRIJK!! (STORT 5 en pak gewoon 50EURO!!!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *