Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Volgens de statistieken is het duidelijk: “Zij winnen het WK”

Vanavond moet het gebeuren voor de Rode Duivels. Tegen Frankrijk kunnen ze plaatsing voor de finale van het WK afdwingen. Vooraf is er nu duidelijk geworden wie er volgens de statistieken de meeste kans heeft om wereldkampioen te worden.

Het statistiekenbureau Gracenote had voorafgaand aan het tornooi Brazilië als absolute topfavoriet, maar die liggen er natuurlijk uit. Daardoor is er volgens HLN nu ook een nieuwe favoriet:  “België. 30% kans hebben we om de wereldbeker te winnen. Frankrijk is de grootste uitdager met 29% kans op de wereldtitel. Engeland heeft net geen 1 kans op 4, de Kroaten worden het laagst ingeschat (17%).”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Er mag echter stevig worden getwijfeld aan de voorspellingen: “Vraag is of er aan de voorspelling van Gracenote nog veel waarde moet gehecht worden. Het bureau schoof voor de WK-start Brazilië (21%) naar voren als grote favoriet, gevolgd door Spanje (10%), Duitsland en Argentinië (allebei 8%) – landen die teleurstelden en de kwartfinales niet haalden. België was pas 9de met 4%.”

 

Het bericht Volgens de statistieken is het duidelijk: “Zij winnen het WK” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *