Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Duivelse sterkhouder laat zich uit over ‘anti-voetbal’ Frankrijk

Belgie verloor gisteren van een zeer verdedigend Frankrijk met 0-1. Sterkhouder van de Rode Duivels Kevin de Bruyne was na afloop niet blij met het spel van de Haantjes. Thibaut Courtois had het meteen na de match zelfs over ‘anti-voetbal’ en ook Eden Hazard toonde zich scherp voor de Franse speelstijl. Kevin De Bruyne daarentegen legde zich er al snel bij neer. “Ik had dit verwacht, Frankrijk speelt al het hele toernooi zo. Dat is nu eenmaal hoe het is. Het is volstrekt normaal dat de Fransen de ruimtes klein wilden houden. En ook wel dat ze op het einde het ritme eruit probeerden te halen. Ik ben dat gewend, tegen City speelt bijna iedereen zo”, zei hij tegenover Het Laatste Nieuws.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR ENGELAND – KROATIE!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

In ieder geval vindt De Bruyne dat België met gerust gemoed kan terugblikken op het WK. “Versta me niet verkeerd: ik ben een competitiebeest, ik wil altijd winnen. Als je het niet haalt, is dat jammer, maar moet je anderzijds realistisch zijn en de balans opmaken. We hebben er alles aan gedaan en stonden in een halve finale, met een goeie prestatie bovendien. Wel, dan vind ik dat we trots mogen zijn.”

Het bericht Duivelse sterkhouder laat zich uit over ‘anti-voetbal’ Frankrijk verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *