Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!DUIVELSE STERKHOUDER: “Liever verlies met dit België dan winnen met dit Frankrijk”

De Rode Duivels is het niet gegund. De WK-finale in Rusland. Eden Hazard is er dan ook kapot van. “Het is zuur op zo’n manier een halve finale op een WK te verliezen. Ik zou liever met 5-0 verliezen na een slechte wedstrijd, zodat er niets af te dingen viel op onze uitschakeling. Maar we waren beter dan Frankrijk, we hadden de bal. Maar we weten dat Frankrijk achterin stevig is en goed gegroepeerd speelt. En voorin hebben ze uitzonderlijke spelers. Maar ik kan alleen maar tevreden zijn over wat we getoond hebben. We hebben alles geprobeerd”, vertelt Hazard aan Sporza.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR ENGELAND – KROATIE!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Al had hij ook een sneertje over voor de Fransen. “Ik verlies liever met dit België dan winnen met dit Frankrijk. Wij spelen mooi voetbal, dat past beter bij mijn spel. We hebben iedereen overtuigd dit WK. We kunnen onszelf niets verwijten. Alle 23 spelers zijn uitzonderlijk geweest. Vandaag zijn we ontgoocheld, maar binnen twee jaar is er weer een EK.”

Het bericht DUIVELSE STERKHOUDER: “Liever verlies met dit België dan winnen met dit Frankrijk” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *