Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!HARDE WOORDEN!! Franse ex-bondscoach sneert naar Courtois en co: “Domme reacties van verliezers”

De Rode Duivels waren niet blij met spel wat de Fransen gisteren op de mat legde. Vooral Thibaut Courtois spaarde zijn kritiek niet en ook Eden Hazard deelde een sneertje uit. In Frankrijk kunnen ze niet lachen met die uitspraken.

“Het zijn altijd dezelfde domme reacties van ploegen die verloren hebben”, is de Franse ex-bondscoach Raymond Domenech snoeihard bij Europe 1. “Want zij hebben niet gedaan wat ze moesten doen tegen een ploeg die op die manier speelt. Als je al ruimte moet beginnen laten opdat zij zouden kunnen scoren… Ik begrijp die houding niet. Elk speelt met zijn middelen en ook in functie van de kwaliteiten van de tegenstander.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR ENGELAND – KROATIE!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Het is niet echt sportief om de tegenstander te bekritiseren wanneer je verloren hebt. Als je verliest, is het omdat je niet gedaan hebt wat je moest doen. Frankrijk heeft gedaan wat nodig was om de Belgen in bedwang te houden. In de eerste 20 minuten brachten ze ons zeker in de problemen, maar we zijn daarmee goed omgegaan. Zij spelen de match voor de derde plaats. En wij spelen de finale.”

Het bericht HARDE WOORDEN!! Franse ex-bondscoach sneert naar Courtois en co: “Domme reacties van verliezers” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *