Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Aad de Mos: “Kevin De Bruyne misbruikt door bondscoach”

Voetbalanalist en voormalig coach Aad de Mos vind dat Kevin de Bruyne niet goed is gebruikt bij de Rode Duivels.

De Mos vind dat Martinez het goed heeft gedaan tegen de Brazilanen, maar hekelt het feit dat hij zo vaak van tactiek veranderde “Ik blijf zeggen dat er teveel gegoocheld is met systemen bij de Belgen. Dan 3-5-2, dan 3-4-3 en dan weer 4-3-3. En ik vind dat Kevin De Bruyne misbruikt is. De ene keer speelt hij als verdedigende middenvelder, dan als valse spits en dan weer als hangende rechtsbuiten”, analyseert de Nederlander op Twitter.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

De oud-trainer is dan ook van mening dat winst in de troostfinale tegen Engeland een must is. “Veel zal aan het laatste resultaat liggen. De Gouden Generatie kan nog steeds de Bronzen generatie worden, maar dan moeten ze wel winnen van Engeland. Het zal niet meevallen ze te motiveren, maar ze moeten er toch met hun kopje bij zijn om de generatie van 86′ te overtreffen en de bronzen plak mee naar huis te nemen.”

Het bericht Aad de Mos: “Kevin De Bruyne misbruikt door bondscoach” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *