Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Opstelling troostfinale: ‘Roberto Martinez voert 2 à 3 wissels door’

Morgen staat de troostfinale op het programma. Belgie speelt dan tegen Engeland om derde plek om het WK. Bondscoach Roberto Martinez liet alvast weten dat hij zijn ‘sterkst mogelijke’ ploeg zal opstellen dan.

Dat wil echter niet zeggen dat de Spanjaard voor dezelfde elf namen als in de halve finale van dinsdag zal gaan. Zo verwacht Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, toch een aantal veranderingen. “Ik verwacht toch een wijziging op twee à drie posities. Welke, dat lijkt me nog niet duidelijk. Chadli liet bijvoorbeeld een vermoeide indruk achter.”

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

En ook voor Kevin De Bruyne begint het seizoen nu wel erg lang te duren, al geldt bij hem natuurlijk een ander verhaal. “De Bruyne maakt ook een vermoeide indruk, maar bij hem hangt het toch vooral van zichzelf af of hij zal spelen. Ik verwacht in ieder geval niet te veel wissels: ze willen die derde plaats en als ze dan met een invallers-elftal spelen, zou dat niet juist zijn.”

Het bericht Opstelling troostfinale: ‘Roberto Martinez voert 2 à 3 wissels door’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *