Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!DE 11 NAMEN: Martinez dropt grote verrassing in basisploeg

De Rode Duivels spelen straks de troostfinale op het WK tegen Engeland. Winst betekend geschiedenis schrijven voor de Belgen. In aanloop naar de aftrap maakten beide bondscoaches hun opstellingen alvast bekend, Roberto Martinez verraste met een basisplaats voor Youri Tielemans.

De algemene verwachting was dat Martinez zou teruggrijpen naar ongeveer dezelfde basisploeg als in de eerste wedstrijden, maar hij pakt het toch anders aan. Achteraan kiest hij wel voor dezelfde namen als tegen Frankrijk. Meunier keert op rechts dan weer terug uit schorsing, waardoor Chadli opnieuw links plaatsneemt. Geen nieuwe basisplaats voor Carrasco dus.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

De grootste verrassing is echter de aanwezigheid van Tielemans op het middenveld naast Witsel. Hierdoor kan De Bruyne vooraan opnieuw een drietand vormen met Hazard en Lukaku. Mertens moet weeral hopen op een invalbeurt.

Het bericht DE 11 NAMEN: Martinez dropt grote verrassing in basisploeg verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *