Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Jan Mulder scherp over Rode Duivel: “Martinez heeft bang van hem”

In de troostfinale tegen Engeland laat Roberto Martinez weer een aantal reservespelers niet spelen. Dat zal toch voor enige wrijving zorgen. Simon Mignolet bijvoorbeeld, blijft achter met nul minuten speeltijd op het WK.

En dat doet hier en daar toch de wenkbrauwen fronsen. Want zeker in de eerste confrontatie met Engeland had Mignolet een match kunnen krijgen, maar ook toen bleef Thibaut Courtois staan. Volgens analist Jan Mulder heeft de bondscoach niet voldoende ‘lef’ om zijn vaste doelman op de bank te zetten. “Martinez durft het niet aan. In die ‘oefenwedstrijd’ tegen Engeland durft hij niet tegen Courtois zeggen dat hij op de bank moet starten. Angst om hem te schofferen? Ja! Terwijl hij hem daar helemaal niet mee schoffeert. Dit geeft precies aan hoe de verhoudingen liggen”, klonk het bij Villa Sporza.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Mulder vindt dan ook dat Courtois teveel macht heeft binnen de kleedkamer. “Hij heeft een soort van zeggenschap die niet helemaal in orde is: het is de trainer die beslist. En Martinez heeft altijd zijn mond vol over ‘groepsgeest’ en ‘alle spelers zijn even goed en moeten aan de ploeg wennen’, maar met Mignolet doet hij dat nóóit. En dat komt door de ietwat starre houding van één van de beste keepers ter wereld. Martinez bang van Courtois? Ja!”

Het bericht Jan Mulder scherp over Rode Duivel: “Martinez heeft bang van hem” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *