Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Kevin de Bruyne plaatst bedenking bij huldiging: “Dat is toch maar raar”

De Rode Duivels wisten zich vandaag te verzekeren van het brons op het WK in Rusland. In Sint-Petersburg wonnen de Rode Duivels met 2-0 van Engeland. Veel tijd om te feesten is er niet want vandaag nog vliegen ze terug naar Belgie. Morgen staat er namelijk een huldiging gepland in Brussel. En dat doet bij Kevin De Bruyne toch de wenkbrauwen fronsen.

“De dankbaarheid waarderen wij, maar ergens is het ook raar, omdat we het WK niet gewonnen hebben”, reageert hij bij Sporza. “We proberen er een leuke dag van te maken, voor ons en iedereen eromheen.”

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR FRANKRIJK – KROATIE ZONDAG!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

De wedstrijd tegen Engeland was voor hem niet makkelijk. “Je speelt elke wedstrijd om te winnen, maar deze wedstrijd tegen Engeland was er typisch zo een waarin je heel het seizoen voelt. Het is de laatste, er is minder stress en dan voel je hoe zwaar het seizoen geweest is. We zijn al meer dan een jaar bezig. Ik ben heel blij en heel trots.”

Het bericht Kevin de Bruyne plaatst bedenking bij huldiging: “Dat is toch maar raar” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *