Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Roberto Martinez looft Simon Mignolet en deze Rode Duivel

Vandaag staat de troostfinale op het programma. Belgie speelt dan tegen Engeland. het ziet ernaar uit dat beide elftallen met hunsterkste elf zullen aantreden. In tegenstelling tot de wedstrijd die eerder werd gespeeld in de groepsfase.

Slechts twee Rode Duivels kwamen nog niet in actie op het WK: Simon Mignolet en Koen Casteels. Tenzij er iets met Courtois gebeurt, voor of in de wedstrijd, blijft dat zo. “Thibaut Courtois zal ook morgen spelen”, vertelt hij op de persbabbel in Sint-Petersburg. “Ik wil continuïteit behouden in doel.”

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

“Het hoge niveau dat Courtois haalt, is ook te danken aan de goede prestaties van Simon Mignolet.” “Een kan nu eenmaal geen vijf of tien minuten invallen”, merkt Martinez op. “Thibaut is de eerste keus, maar we respecteren Simon als tweede doelman. Hij vult die rol enorm professioneel in.”

Het bericht Roberto Martinez looft Simon Mignolet en deze Rode Duivel verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *