Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!“Romelu Lukaku wordt de grootste spits in geschiedenis van de Premier League”

Eden Hazard is dit WK één van de uitblinkers maar ook Romelu Lukaku is goed op dreef. Hazard is onder de indruk van zijn spits in het team van de Rode Duivels.

Lukaku blijft kritiek krijgen vanwege zijn techniek, maar Hazard vindt dat ongegrond. “Binnen tien jaar zullen ze nog steeds zijn techniek. Maar ik zeg je: hij kan een van de grootste spitsen aller tijden worden. En als hij in Engeland blijft, wordt hij zeker de grootste spits in de geschiedenis van het Engelse voetbal. Hij zal voorbij Alan Shearer en anderen gaan. Niet op basis van zijn intrinsieke kwaliteiten, iemand als Thierry Henry zal altijd mooier zijn om te zien dan Romelu Lukaku, maar dat trekt die zich niet aan”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Hazard geeft aan dat Lukaku wel nog wat stappen moet zetten. “Hij is zo sterk. Wat kan het hem schelen dat hij af en toe een controle mist? Romelu voor doel, dat is een machine. Geef hem twee, drie kansen en hij mist er misschien een, maar de twee andere gaan wel binnen. Waar je hem nu misschien nog op kan bekritiseren, is op wat hij laat zien in de grote matchen. Tegen Panama wist ik dat hij zou scoren. Maar zo’n Diego Costa bij Chelsea… Het gebeurde dat we een zeer slechte wedstrijd speelden, maar als we wonnen met 1-0 was het wel hij die scoorde. Dat zijn voor mij de grote spitsen. Of ze nu scoren met de knie, hun oor of de voet maakt niet uit. En Romelu maakt stilaan deel uit van die elite.”

Het bericht “Romelu Lukaku wordt de grootste spits in geschiedenis van de Premier League” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *