Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!TIP: 200 % tot 80 euro welkomstbonus bij Unibet! Stort 40 en speel met 120 euro! (Leuk voor de WK-FINALE!!!)

Heb jij wel zin in een beetje amusement? Dit kun je vinden bij het wedkantoor van Unibet.BE! Momenteel hebben ze een leuke actie lopen. Ze geven je namelijk na je vrijblijvende inschrijving een 200 % welkomstbonus kado van 80 euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 40 euro en Unibet stort er dan 80 euro bovenop! Stort 40 dus en speel dan gewoon met 120 euro! Leuk om van die bonus een weddenschap af sluiten op de WK-finale Frankrijk – Kroatie die vanmiddag om 17.00 uur op het programma staat. Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht TIP: 200 % tot 80 euro welkomstbonus bij Unibet! Stort 40 en speel met 120 euro! (Leuk voor de WK-FINALE!!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *