Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Club Brugge en Anderlecht wachten op Jurgen Klopp

Zowel Club Brugge als Anderlecht zijn geinteresseerd om een speler te huren van de Engelse grootmacht Liverpool. Maar The Reds doen het even rustig aan met het verhuren van spelers. Jürgen Klopp zou Awoniyi een echte kans willen geven in de voorbereiding melden Nigeriaanse media. Hij maakt kans op een plaats in de A-kern.

Liverpool gaat in de voorbereiding op tournee in de Verenigde Staten spelen. Voor de Amerikaanse fans staat er oefenwedstrijden tegen kleppers Borussia Dortmund (22 juli), Manchester City (26 juli) en Manchester United (28 juli) op het programma. Awoniyi mag mee op stage.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Taiwo Awoniyi lukte vorig seizoen elf doelpunten voor Excel Moeskroen en zou ook bij AS Monaco aan de slag kunnen. Er zou ook belangstelling zijn van AA Gent.

Het bericht Club Brugge en Anderlecht wachten op Jurgen Klopp verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *