Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Engelsen kijken jaloers naar Rode Duivels: “Heeft geen enkel land in Europa”

Met een bronzen plak hebben de Rode Duivels indruk weten te maken op het WK. Ze bulken van de kwaliteit en menig groot voetballand kijkt met een gezonde dosis jaloezie naar de selectie van de Rode Duivels.

In Engeland is men maar al te goed op de hoogte van de vele kwaliteit bij de Rode Duivels, gezien de vele Belgische toppers in de Premier League. En toch kijkt men ook daar met open mond naar onze selectie. “Het is een uitzonderlijke selectie met uitzonderlijke spelers, een selectie van spelers bij wie het goed zit in het hoofd en met veel ervaring in vooral de Premier League”, stelt Kevin Reeves, hoofdscout van Crystal Palace, bij Sport/Voetbalmagazine.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Vooral de Belgische aanvalslinie oogt ronduit indrukwekkend. Zo moest Martinez zelfs een aantal spelers thuis laten die bij Engeland wellicht wel geselecteerd waren. “Vooral de offensieve weelde is enorm. Ik denk dat er niemand in Europa beschikt over vier centrumspitsen van het kaliber Lukaku, Batshuayi, Benteke en Origi. Dat die laatste twee er in Rusland niet bij zijn, komt door de zorg voor evenwicht van Roberto Martínez en de grote rijkdom aan offensieve kwaliteit op de posities achter de diepe spits.”

Het bericht Engelsen kijken jaloers naar Rode Duivels: “Heeft geen enkel land in Europa” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *