Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!BREAKING: ‘Grote Schoonmaak bij Anderlecht: 11 spelers moeten club verlaten’

RSC Anderlecht beschikt momenteel over een grote groep spelers en een aantal moeten daarvan vertrekken. Naar verluidt gaat het om maar liefst 11 spelers. Dit weet het medium La Dernière Heure te melden.

Achterin gaat Paars-Wit Kara Mbodji en Leander Dendoncker nog van de hand doen en er komt nog één verdediger bij. Josué Sa zou de club dan ook mogen verlaten en wellicht wordt er nog een jong talent (Delcroix, Danté of Bornauw) uitgeleend. Voor Ivan Obradovic is er ook geen plaats meer en op rechts mag Dennis Appiah of Andy Najar weg en vooral die laatste zou de voorkeur genieten wegens zijn blessuregevoeligheid.

facebook ZONDAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

Op het middenveld hoopt Anderlecht Adrien Trebel te houden en Paars-Wit zou Sambi Lokonga of Edo Kayembe dan willen uitlenen, Ryota Morioka mag ook weg. Vooraan mogen Lukasz Teodorczyk, Silvère Ganvoula, Isaac Kiese Thelin de club verlaten. Wellicht wordt er ook nog een jonge speler uitgeleend en de krant spreekt zelfs van Luka Adzic of Kristal Abazaj, die pas deze zomer werden aangetrokken.

Paars-Wit zal ze niet allemaal van de hand gaan doen, maar Vanhaezebrouck zou de kern van 37 spelers willen afslanken naar 26.

Het bericht BREAKING: ‘Grote Schoonmaak bij Anderlecht: 11 spelers moeten club verlaten’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *