Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!BREAKING: ‘Junior Edmilson vertrekt dan toch bij Standard Luik’

Gisteren verraste Standard Luik met het terughalen van Orlando Sa maar vandaag ziet het er uit dat een andere smaakmaker gaat vertrekken. Het gaan om Junior Edmilson.

Donderdag was het zelfs bijna zover, want La Dernière Heure weet dat de flankaanvaller bijna voor een Qatarese club getekend had. Pas op het laatste nippertje is de deal nog afgesprongen omdat de clubs geen akkoord konden bereiken over de transfersom.

facebook ZONDAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

Het zou slechts uitstel zijn, want ook volgens La Meuse is de Braziliaanse Belg op weg naar de uitgang. Zij weten dat er behalve het Qatarese bod nog aanbiedingen van verschillende clubs zijn binnengelopen bij voorzitter Bruno Venanzi. Het zou dus een kwestie van tijd zijn vooraleer Edmilson een nieuwe club zou vinden.

Het bericht BREAKING: ‘Junior Edmilson vertrekt dan toch bij Standard Luik’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *